luni, 17 martie 2014

Vineri începe Târgul de Turism Touristica !


Mai este puțin până sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment oportun pentru a 10 - a ediție a Târgului de Turism Touristica.
Cele mai bune oferte vă așteaptă în acest weekend la Polus Center (intrarea 4) Cluj-Napoca, din partea agențiilor de turism, a reprezentanțelor turistice, hotelurilor, publicațiilor de profil etc. 

Vor fi prezentate diverse destina
ții atât din România cât şi din străinătate, dar și destinații exotice, luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural… cu reduceri de până la 35 % aplicate în cadrul târgului. În funcție de oferta agențiilor, reducerile pot depăși 35% la rezervările pe loc.





Ce oferte găsim la târg ?
Turcia, Grecia, Croația, Bulgaria, Spania, Muntenegru, Italia, Mallorca dar și Maldive, Tenerife, Cuba, Thailanda, Dubai, Mauritius, Mexic. Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile pentru vara 2014 care vă așteaptă la Touristica!

Dacă alegeți Turcia prețurile pleacă de la 310 Euro persoană/sejur/All Inclusive - Kusadasi – plecare cu autocar sau în Belek de la 600 euro persoană/ sejur/ultra All Inclusive/ hotel 5*/zbor cu avionul din Cluj sau Hotel BLAUHIMMEL 4* All Inclusive – de la 330 Euro/ persoană.

Touristica - ediția 2013
Grecia, țara care atrage cei mai mulți turiști români în perioada verii, oferă variante de cazare în Halkidiki la un tarif de 49 euro/pesoană/sejur, fără transport şi masă într-un hotel  de 4* sau în Insula Rodos cu mic dejun inclus,  transport - avion, taxe, transferuri la tariful de 212 euro/persoană.
În Chania, noua faţă a Greciei, tariful este de 314 EUR/persoană pentru un sejur de 7 nopţi.  Nei Pori este una dintre cele mai noi stațiuni din Grecia, cu prețuri începând de la 130 Euro/persoană în cameră dublă/transport cu autocarul din Cluj Napoca.

Pentru Bulgaria, o altă destinație care atrage mii de turiști români în perioada de vară, tarifele încep de la  92 euro/persoană/7 nopți, cazare în cameră dublă, în Albena. Iar dacă preferați în Sunny Beach prețul este  de 235 euro/persoană/sejur la hotel de 4* cu regim All Inclusive dar transport individual.

Muntenegru, doar 112 eur/persoană/ sejur 7 nopţi fară transport sau 178 eur/persoană/sejur 7 nopţi cu transport inclus!

Pentru cei care vor să plece departe, în zone exotice, recomandările agențiilor includ destinații precum Republica Domnicană, Tenerife, Thailanda sau Caraibe. 7 nopți în Thailanda cu plecare din Bucureşti vă costă 898 Euro. În Maldive, 7 nopți de cazare cu transport din Bucureşti prețul ajunge la 1183 Euro, în timp ce în Dubai, preţul de sezon începe de la 410 Euro cu plecare din Bucureşti, pentru 7 nopţi.

Aspecte de la ediția 2013 a Târgului de Turism Touristica
Destinaţia turistică a anului 2014 stabilită drept cel mai important ghid internaţional de călătorii este Brazilia. Ţara culorilor, a carnavalului, a distracţiei, dar începând cu anul viitor şi capitala mondială a fotbalului, este pregătită să primească sute de mii de turiști pe întreaga perioadă a anului. Preţul pentru o astfel de vacanță începe de la  2.550 Euro/persoană pentru 7 nopți de cazare cu mic dejun inclus şi plecare din București, zbor și taxe aeroport incluse. Oferta este de tip circuit și include vizitarea unor zone renumite din zonă. Veți ajunge să cunoașteți două superlative ale lumii: una dintre cele 7 Noi Minuni ale Lumii - Christ the Redeemer și una dintre Cele 7 Minuni Naturale ale Lumii, impunătoarele cascade Iguazu.
Nu uitați de croaziere, circuite culturale, vacanțe de aventură sau city-break-uri.

Vă așteptăm la Târgul de Turism Touristica între 21-23 Martie 2014 la Polus Center-Cluj pentru a vă alege vacanţa potrivită şi pentru a beneficia de reducerile pregătite!



Vineri 21 Martie 2014 10:00 -Duminică 23 Martie 2014
Polus Center Cluj - Napoca, intrarea 4, zona Hervis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...